Zakenreisverzekering

Zijn u of uw medewerker(s) vaak op pad voor uw bedrijf? Dan raden wij aan om een zakenreisverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt namelijk alles wat een gewone reisverzekering niet dekt en u en uw medewerkers zijn met de zakenreisverzekering automatisch het hele jaar doorlopend verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s tijdens zakenreizen.

Voordelen zakenreisverzekering

Met de zakenreisverzekering verzekert u in één keer uw zakenreizen én uw privévakanties (of die van een medewerker) in het buitenland. Uw gezin kunt u bovendien meeverzekeren voor privévakanties. Daarnaast bent u goed verzekerd in alle landen van de wereld en kunt u op ieder gewenst moment vetrekken zonder dat u telkens opnieuw een verzekering hoeft af te sluiten.

Dekking

Als u voor uw bedrijf op reis gaat, wilt u zich niet druk maken over de risico’s die u loopt. Wanneer u kiest voor de zakenreisverzekering van Munniksma, de Boer & Palali, dan kunt u met een gerust hart op pad. Onder de dekking vallen bagage, buitengewone kosten, rechtsbijstand en annuleringskosten. Daarnaast kunt u kiezen voor geneeskundige kosten, ongevallendekking en automobilistenhulp. Vraag ons naar de opties die het best passen binnen uw situatie.

Niet meeverzekerd

De zakenreisverzekering heeft een ruime dekking. Echter, wanneer u als verzekerde naar een risicogebied reist, is er geen dekking. Dit gaat om gebieden waarvoor de rijksoverheid code oranje of rood heeft afgegeven. Daarbij bent u niet verzekerd voor reizen in Nederland naar, van of in een vakantieverblijf van uzelf. Het is van belang dat er rekening wordt gehouden met voorgaande zaken.

Collectief verzekeren

Worden er namens uw bedrijf veel zakelijke reizen gemaakt? Dan bestaat er de mogelijkheid om een collectieve verzekering af te sluiten. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid? Neem dan vrijblijvend contact op met Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken