Verzekerd starten als ZZP’er

Als startend ZZP’er weet u er al waarschijnlijk alles van: zekerheid waar mogelijk is geen overbodige luxe. Of u nu in de dienstverlenende sector zit of producten levert: verzeker u goed! Wij zetten de benodigde verzekeringen op een rij.

Aansprakelijkheidsverzekering

Waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt. U bent als ondernemer verantwoordelijk voor materiële- en letselschade bij anderen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is dan een must in het rijtje van verzekeringen. Lees hier meer over onze aansprakelijkheidsverzekering.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als u net enthousiast van start bent gegaan met uw bedrijf denkt u natuurlijk nog niet na over het risico van arbeidsongeschiktheid. Het is handig om voor uzelf na te gaan wat er gaat gebeuren als u niet meer in staat bent om te werken. Wat worden de kosten? Heeft u voldoende reserves? Een gedeeltelijke of volledige AOV is voor de meeste (startende) ZZP’ers een uitkomst. Bekijk onze arbeidsongeschiktheidsverzekering!

Rechtsbijstandsverzekering

Een conflict met opdrachtgevers of leveranciers? Niemand zit er op te wachten. Toch kan het iedere ondernemer overkomen. Afspraken die achteraf niet duidelijk zijn of rekeningen die open blijven staan, zelfs na meerdere aanmaningen. Met een rechtsbijstandsverzekering krijgt u deskundige juridische hulp en worden onder andere proces- en advocaatkosten vergoed.

Pensioenverzekering

Al nagedacht over uw pensioen? Veel – startende – ZZP’ers denken liever nog niet na over hun oudedagvoorziening. U heeft na uw 67e echter alleen recht op AOW. Wilt u eerder dan uw 67e stoppen met werken of aanvullend inkomen ontvangen? Dan raden we aan pensioen te reserveren. Een pensioenverzekering biedt de mogelijkheid om voor uw pensioen te sparen.