Kostbaarhedenverzekering

Hangen er in uw bedrijfspand kunstwerken aan de muur, pronken er antieke stukken in een vitrinekast of heeft u regelmatig grotere bedragen in de bedrijfskas? Deze spullen hebben voor u een grote waarde. Daarom wilt u alles goed verzekeren. Met de kostbaarhedenverzekering bent u er zeker van dat uw kostbaarheden binnen- en buitenshuis goed verzekerd zijn. Deze verzekering is een aanvulling op de inventarisverzekering.

Voordelen kostbaarhedenverzekering

Als kunst en kostbaarheden in uw bedrijfspand schade oplopen door bijvoorbeeld brand of in geval van diefstal of afpersing, dan kunt u terugvallen op de kostbaarhedenverzekering. Onder voorwaarden en in de meeste gevallen zijn uw waardevolle zaken ook buiten de deur verzekerd. En, mocht u schade hebben, dan vergoedt de kostbaarhedenverzekering ook de kosten van een schade-expert. Omdat u de verzekering afsluit in combinatie met uw zakelijke inventarisverzekering, krijgt u ook nog eens korting op de premie.

Deze kostbare spullen kunt u bij ons verzekeren

Wij vertellen u graag wat de kostbaarhedenverzekering dekt. U kunt denken aan kostbare bezittingen zoals sieraden, foto- en filmapparatuur, muziekinstrumenten, schilderijen en geluidsapparatuur. Schilderijen en pc’s zijn binnen verzekerd, en als u op weg van en naar de restaurateur of reparateur bent. De verzekering biedt een all-risk dekking bij diefstal en verlies. De waardebepaling wordt gedaan op basis van een taxatierapport of recente aankoopnota. Belangrijk om te weten, is dat u geen eigen risico heeft. Wel kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico, zo betaalt u minder premie.

Doen bij schade of diefstal

Wanneer u schade aan uw kostbare spullen constateert of wanneer er diefstal heeft plaatsgevonden, dan moet u een aantal maatregelen nemen. Probeer de schade zoveel mogelijk te beperken, maak zo mogelijk foto’s van de schade, meld uw schade zo spoedig mogelijk bij ons en doe na verlies of diefstal altijd aangifte.

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u veel kostbaarheden in zakelijk bezit? Dan raden wij sterk aan om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Vraag naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken