Financiële planning

Wat zijn uw financiële mogelijkheden en risico’s? Hoe ziet uw financiële toekomst eruit? U brengt het in kaart met een financiële planning. Dit is voor een ieder geschikt, vermogend of niet. Een financiële planning geeft inzicht in uw huidige situatie en uw mogelijkheden voor de toekomst.

Wat is een financiële planning?

Een financiële planning is eigenlijk een momentopname van uw financiële situatie. Eerst wordt uw huidige situatie geanalyseerd om inzichten te verkrijgen. Vervolgens wordt er op basis van uw wensen en dromen een financiële planning opgesteld. Deze planning kan op elk moment worden bijgestuurd en aangepast. Een planning is verstandig als u bijvoorbeeld eerder wilt stoppen met werken of als u graag uw kinderen financieel wil ondersteunen wanneer zij gaan studeren. Maar ook een mogelijke werkeloosheid of arbeidsgeschiktheid kan worden opgenomen in een financiële planning. Aan de hand van uw wensen en behoeften worden de gevolgen hiervan en de nodige inspanningen in de planning opgenomen.

Waarom een financiële planning?

Een financieel plan brengt duidelijkheid en rust met zich mee. U krijgt inzicht in de ontwikkelingen van uw inkomsten, uitgaven en de risico’s die u loopt. Oftewel, de toekomst van uw financiële situatie. Een planning is zeker aan te raden als u zelf plannen heeft die grote financiële gevolgen met zich mee brengen, zoals het opstarten van een eigen bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op. Een goede financiële planning is belangrijk. Wij geven u graag deskundig en passend advies hierover. Vraag naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken