Collectieve zorgverzekering

Naast de gezondheid van uw bedrijf is de gezondheid van uw personeel ook zeer belangrijk. Mocht er iets gebeuren met uw werknemers dan wilt u dat ze goed verzekerd zijn. Met een collectieve zorgverzekering biedt u uw medewerkers een uitgebreide zorgverzekering aan en krijgen zij een leuke collectieve korting.

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Als bedrijf zijnde kunt u een collectieve zorgverzekering aanbieden aan uw werknemers.  Doordat deze verzekering collectief is afgesloten krijgen u en uw personeel een leuke korting op de premie. De korting is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Deze verzekering is er niet alleen voor bedrijven, maar ook gemeentes, verenigingen en onderwijsinstellingen maken er gebruik van.

Hoe werkt een collectieve zorgverzekering?

Wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, dan is het verstandig om verschillende pakketten te vergelijken. Enkele zorgverzekeraars bieden namelijk speciale pakketten aan voor de collectieve zorgverzekering. Wanneer u een pakket uitkiest geldt deze voor al uw werknemers, de pakketten zijn niet op maat. Een collectieve zorgverzekering is vaak iets duurder dan een normale zorgverzekering, maar ook meteen uitgebreider. Bovendien geldt natuurlijk de collectieve korting op de premie. Werknemers kunnen zelf bij u aangeven of ze zich willen laten verzekeren door middel van de collectieve zorgverzekering.

Oververzekeren bij een collectieve zorgverzekering

Doordat de collectieve pakketten niet op maat zijn gemaakt kan het voorkomen dat u uzelf of uw personeel over verzekerd. Houd hiermee rekening wanneer u een pakket kiest. Voor sommige personeelsleden met andere zorgbehoeften is het voordeliger om zelf een zorgverzekering af te sluiten.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een collectieve zorgverzekering voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u verder. We zetten graag alle mogelijkheden voor u op een rij.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken