Bromfietsverzekering

Heeft u net een voor u nieuwe bromfiets gekocht? Dan raden wij aan om deze te verzekeren. Met de bromfietsverzekering van Munniksma, de Boer & Palali kiest u voor een lage premie en een dekking die u zelf kiest. Zo bent u goed verzekerd tegen schade die u met de bromfiets veroorzaakt. 

De bromfietsverzekering voor u

Weten of de bromfietsverzekering geschikt is binnen uw situatie? Een bromfietsverzekering is geschikt voor u wanneer:

  • U de bromfiets particulier gebruikt;
  • U de bromfiets een Nederlands kenteken heeft;
  • U een snorfiets of fiets met hulpmotor heeft.

De bromfietsverzekering is echter niet geldig wanneer deze wordt gebruikt voor koeriersdiensten. Wilt u informatie over de verzekering die in dat geval passend is? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Basisdekkingen bromfietsverzekering

U kunt uw bromfiets verzekeren op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor WA. Daarbij wordt alleen de schade die u toebrengt aan anderen verzekerd. Deze dekking is overigens verplicht. Vervolgens kunt u kiezen voor WA + Diefstal. Daarbij wordt naast de wettelijke aansprakelijkheid, ook schade aan uw bromfiets en helm door brand, diefstal en natuurgeweld verzekerd. Wanneer u kiest voor WA + Diefstal en Aanrijding, kiest u een compleet pakket. Hierin wordt u naast de hiervoor genoemde onderdelen ook verzekerd voor schade door aanrijding.

Munniksma, de Boer & Palali raadt u WA + Diefstal en Aanrijding aan. Met deze dekking bent u zeer goed verzekerd.

High speed e-bike verzekeren

Vanaf 2017 worden dezelfde regels gehanteerd voor zowel de bromfiets als de high speed e-bike. U bent hierdoor wettelijk verplicht om de e-bike minimaal WA te verzekeren. U heeft daarbij de keuze uit meerdere aanvullende dekkingen. Zo beslist u helemaal zelf wat u wilt verzekeren.

Neem contact op met Munniksma, de Boer & Palali

U wilt uw bromfiets natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Daarom is een goede bromfietsverzekering van belang. Bent u geïnteresseerd in de bromfietsverzekering van Munniksma, de Boer & Palali? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken