Brandbedrijfsschadeverzekering

Brand kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Brand zorgt niet alleen voor materiële schade, maar ook voor financiële schade. Met een brandbedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd tegen de indirecte gevolgen van brand.

Wat is een brandbedrijfsschadeverzekering?

Wanneer uw bedrijfsruimte door brand schade oploopt is het mogelijk dat uw onderneming daardoor voor een zekere tijd minder of niet kan produceren. Met een brandbedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd tegen indirecte zaken, zoals: misgelopen brutowinst en doorlopende kosten. Afhankelijk van de gekozen termijn krijgt u gedurende een periode een vergoeding.

Waarom een brandbedrijfsschadeverzekering?

Na een brand bent u hoogstwaarschijnlijk bezig met het herstellen van de materiële schade. Ondertussen kunt u niet produceren, maar gaan kosten, zoals salarissen, de huur en de hypotheek wel door. Met een bedrijfsschadeverzekering hoeft u hier niet meer over te piekeren, want voor deze kosten krijgt u een vergoeding.

De premie

Wat voor bedrijf heeft u en wat is de omvang? Wat is de brutowinst? En voor welk termijn sluit u de verzekering af? Aan de hand van deze zaken wordt de premie voor de brandbedrijfsschadeverzekering opgesteld.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een brandbedrijfsschadeverzekering die bij uw bedrijf past. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over indirecte kosten die door brand worden veroorzaakt. Vraag naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken