Zorgverzekering

Zorgverzekering

Niks is belangrijker dan uw gezondheid. U wilt daarom dat uw zorg goed geregeld is. Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota’s uitbetalen. Het is één van de belangrijkste verzekeringen die u zult afsluiten. Mocht er wat gebeuren, dan wilt u dat het goed zit.

Vertrouwde samenwerking

Wij vinden dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Daarom bieden wij in samenwerking met de zorgverzekeraar Stad Holland zorgverzekeringen aan. Deze zelfstandige verzekeraar weet precies wat er speelt in de zorg. Zo kiest u voor de vertrouwde samenwerking met onze organisatie en weet u zeker dat uw zorg goed verzekerd én geregeld is. Wij helpen u graag op weg met vragen.

Een lage premie

Iedereen betaalt per maand dezelfde lage premie. Inzichtelijk en zonder vreemde kortingsconstructies. Wij werken samen met Stad Holland. Deze zelfstandige, kleine zorgverzekeraar is betrokken en servicegericht. Zij weten wat er speelt in de zorg. De missie van Stad Holland: iedereen heeft recht op toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Bij Stad Holland wordt iedereen geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Uw nota’s worden razendsnel uitbetaald. U kiest uw eigen zorgverlener en kunt contact houden via Whatsapp. Wel zo handig!

Vraag naar de mogelijkheden

Goede zorg is belangrijk. Daarom is een inventarisering van uw situatie, en vervolgens het analyseren daarvan uitermate belangrijk om tot een passend advies qua verzekeringen en/of financiële producten te komen. Het is voordeliger om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden. Wij kijken graag met u mee.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken