Zorgverzekering: waarom aanvullend?

Een aanvullende zorgverzekering, is dat nou verstandig? Met een aanvullende zorgverzekering dekt u kosten die niet binnen uw standaard zorgverzekering vallen. Een aanvulling op uw zorgverzekering is niet verplicht, maar toch is het goed om er eens naar te kijken. Wij vertellen u graag alles over de aanvullende zorgverzekering.

Waarom een aanvullend pakket?

U wilt dat uw zorg goed geregeld is. Als er iets gebeurd, bent u altijd verzekerd van de juiste medische hulp. Er zijn echter zaken die niet worden gedekt in de standaard, verplichte zorgverzekering: denk hierbij aan tandartskosten, fysiotherapie of brillen en lenzen. Met een aanvullende verzekering dekt u de soms hoog oplopende kosten van bijvoorbeeld therapie na een ongeluk of een wortelkanaalbehandeling.

Mogelijkheden

Bij Munniksma, de Boer & Palali werken we voor zorgverzekeringen samen met Stad Holland. Bij deze verzekeraar kunt u kiezen uit vijf verschillende (aanvullende) pakketten. Zo heeft u altijd een aanvullende verzekering die bij uw levensstijl én uw portemonnee past. Voor jongeren vanaf 18 jaar is er een speciale verzekering. Wilt u uw kinderen ook meeverzekeren? Tot hun achttiende jaar zijn ze gratis meeverzekerd voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering.

Compact AV: Voor slechts € 7,50 bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Standaard AV: De standaard aanvullende verzekering dekt fysiotherapie, tandarts- en orthodontiekosten en alternatieve geneeswijzen. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Uitgebreid AV: Bij de uitgebreide aanvullende verzekering worden dezelfde zaken gedekt als bij de standaard aanvullende verzekering, maar met een hogere dekking. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Extra uitgebreid AV: Tandarts, fysio, orthodontist: met de extra uitgebreide aanvullende verzekering hoeft niet bang te zijn om een volledige behandeling aan te gaan. Klik hier voor meer informatie en kosten.

AV Zorg Riant: Met deze verzekering hoeft u zich nergens druk om te maken: u bent volledig aanvullend gedekt. Handig als u bijvoorbeeld een traject ingaat bij de tandarts, of veel fysiobehandelingen nodig hebt. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Meer weten?

Wilt u graag advies over welke aanvullende verzekering bij uw persoonlijke situatie past? Of wilt u een aanvullende verzekering afsluiten? Wij helpen u graag. Samen met Stad Holland hebben wij altijd een aanvullende verzekering voor uw situatie. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.