Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Het is geen prettig onderwerp, maar toch goed om bij uzelf na te gaan: uw uitvaart. Weet u al hoe u graag wilt dat deze eruit komt te zien? Of heeft u er nog nooit over gedacht? Met het afsluiten van een uitvaartverzekering zorgt u dat u een mooi afscheid krijgt en dat uw nabestaanden geen extra zorgen krijgen over de kosten.

Waarom een uitvaartverzekering?

Misschien bent u helemaal niet bezig met uw uitvaart of wilt u het nadenken over een begrafenis zo lang mogelijk uitstellen. Het is immers niet verplicht om een uitvaartverzekering af te sluiten. Toch is het raadzaam om u eens te verdiepen in een uitvaartverzekering. De kosten van een begrafenis zijn gemiddeld rond de tienduizend euro: dat is een bedrag waarmee u uw dierbaren niet wilt opzadelen als u komt te overlijden.

Bij een overlijden komt veel verdriet en pijn kijken. Er moeten dan plotseling ook in een korte tijd vele zaken geregeld worden: denk aan een gedenksteen, een keuze maken over de manier van begraven en een eventuele rouwadvertentie. Met een uitvaartverzekering zijn de kosten voor zulke zaken gedekt. Zo kunnen u naasten zich richten op de rouwverwerking en niet op het financiële plaatje van de uitvaart. Daarbij geeft het veel mensen rust om te weten dat een uitvaart al geregeld is: sommigen zien het zelfs als een morele plicht.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij snappen dat u liever nog niet aan uw uitvaart denkt. Wij ontzorgen u dan ook graag bij het uitzoeken van een uitvaartverzekering die bij uw wensen past. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken