Reisverzekering

Reisverzekering

Uw ticket is geboekt, uw verblijf gehuurd en uw koffer ingepakt. U gaat op reis! Om verzekerd te zijn van een zorgeloze vakantie is het goed om een reisverzekering af te sluiten. Als u uw vakantie of reis verzekert hoeft u zich niet druk te maken over vervelende zaken die misschien kunnen gebeuren op uw vakantieadres. Met een gerust hart op reis gaan is wel zo fijn.

Dit dekt een reisverzekering

Een reisverzekering is heel persoonlijk. Maakt u bijvoorbeeld graag mooie foto’s en neemt u dure apparatuur mee? Dan is het fijn om deze materialen goed te verzekeren. U kunt uw bagage tot verschillende tarieven laten dekken. Ook erg belangrijk om op te nemen in uw reisverzekering: als u een ongeluk krijgt tijdens uw reis, is het fijn dat u verzekerd bent van goede medische zorg. Ook kunt u een extra verzekering afsluiten voor hulp bij autopech of bijzondere sporten.

Neem een reisverzekering

Om zorgeloos te genieten van uw vakantie is het handig om een reisverzekering af te sluiten. Zo zijn alle vervelende situaties die op reis kunnen voorkomen gedekt. De hoogte van uw premie hangt van verschillende zaken af, bijvoorbeeld van de waarde van uw bagage, of u met de auto of met het vliegtuig reist en de lengte van uw reis. U kunt voor een doorlopende of kortlopende verzekering kiezen. Wij adviseren u graag over de verzekering die het beste bij u past.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de reisverzekering die bij uw situatie past. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken