Ongevallenverzekering

Niemand hoopt er ooit mee te maken te krijgen, maar toch is een ongeval zo gebeurt. Het brengt veel leed met zich mee. Bij een ongeval krijgt u te maken met extra kosten. Met een ongevallenverzekering worden deze kosten gedekt.  

Wat is een ongevallenverzekering?

Met een ongevallenverzekering bent u verzekerd voor ongevallen die zowel binnen- als buitenshuis gebeuren. Met ongeval wordt een plotselinge of onverwachte gebeurtenis op het lichaam van de verzekerde bedoelt, waaruit medisch letsel of de dood is ontstaan. Met een ongevallenverzekering bent u hiervoor verzekerd en krijgt u een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit.

Hoe werkt een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering is geschikt voor iedereen. U kunt de verzekering voor uzelf afsluiten of samen met uw partner of gezin. De kinderen zijn dan meeverzekerd. Zelfs als uw kinderen tijdelijk op kamers wonen in verband met hun studie. Met een ongevallenverzekering bent u overal ter wereld verzekerd. Is er sprake van overlijden? Dan ontvangen de nabestaanden een uitkering. Let op: de hoogte van een ongevallenverzekering is afhankelijk van de mate van invaliditeit. 

Premie

De premie is afhankelijk hoe u zich verzekerd. Er zullen een aantal vragen gesteld worden over uw gezondheid. U bent overal ter wereld verzekerd, ook tijdens sporten of vakanties. Er is geen uitsluiting voor gevaarlijke beroepen. Daarnaast is de uitkering vrij te besteden.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een ongevallenverzekering die bij uw situatie past. Vraag altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken