Mogelijkheden indienen zorgdeclaratie

U wilt dat uw zorg goed geregeld is. Vooral als u meerdere nota’s moet declareren. Niets is zo vervelend om meerdere keren te moeten bellen, e-mailen of brieven moeten sturen om uw geld terug te krijgen. Wij snappen dat, en zetten daarom de mogelijkheden van het indienen van uw declaratie op een rij.

Handige app

Wij snappen dat u wilt dat uw nota’s snel worden afgehandeld. Daarom werken Munniksma, de Boer & Palali samen met Stad Holland. Stad Holland maakt met zo veel mogelijk zorgverleners de afspraak om uw zorgkosten rechtstreeks af te rekenen. Dat betekent dat u niets hoeft te doen: wij regelen het! Mocht het toch zo zijn dat u een rekening ontvangt van een zorgverlener, dan kunt u uw declaratie makkelijk en snel indienen in de app van Stad Holland.

Zo werkt het

Wilt u declareren via de app van Stad Holland? Dat kan heel eenvoudig. Maak of selecteer een foto van uw nota, stuur deze naar ons op en wij doen de rest. Het is ook mogelijk om een PDF via de app in te dienen. Zo kunt u gemakkelijk en op elk moment van de dag uw declaratie indienen.

Liever op een andere manier?

Heeft u geen smartphone, of wilt u gewoon liever op een andere manier uw declaraties afhandelen? Bij Stad Holland kunt u ook via de website declareren. Ook kunt u een declaratieformulier downloaden en deze invullen en posten. Wat u wilt!

Meer weten?

Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota’s uitbetalen. Alle declaraties rondom uw zorgverzekering makkelijk, snel en overzichtelijk regelen? Altijd alle gegevens van uw verzekering bij de hand? Dat kan bij de zorgverzekeringen van Munniksma, de Boer & Palali en Stad Holland! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.