Inboedelverzekering

Inboedelverzekering


Een kapotte telefoon, een vaas die in stukken op de grond klettert of uw kind die uw mooie boekenkast bekrast? Of veel erger: schade aan uw spullen door brand of diefstal? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw spullen zeggen veel over u en zijn u dierbaar. Daarom wilt u dat ze goed verzekerd zijn. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden.

Vertrouwde samenwerking

Uw spullen zijn belangrijk, dat vinden wij ook. Een inboedelverzekering van hoge kwaliteit moet voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom kunt u nu ook uw inboedelverzekering bij ons afsluiten. Wij vinden dat iedereen recht heeft op inboedelverzekering van hoge kwaliteit. Mocht er iets met uw spullen gebeuren, dan weet u dat het goed zit. Geen stress. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem contact op, wij helpen u graag.

De mogelijkheden

Een standaard inboedelverzekering dekt al uw losse spullen, bijvoorbeeld meubels, uw televisie en uw kleding. Met een opstalverzekering verzekert u vaste spullen, zoals het dak van uw huis. Inboedelverzekeringen zijn er in vele soorten en maten: uitbreiden kan naar wens. Verzekert u bijvoorbeeld alleen schade door brand en storm? Of ook diefstal? Bij een all risk verzekering dekt u ook schade van ongelukjes, zoals een glas rode wijn over uw dure tapijt. Wij kijken graag met u wat het beste bij uw situatie past.

Neem contact op met Munniksma, de Boer & Palali

Het is al erg genoeg als uw spullen beschadigd raken. Daarom wilt u een goede inboedelverzekering, waar geschakeld wordt en de schade snel wordt vergoedt. Daarom is een inventarisering van uw situatie, en vervolgens het analyseren daarvan uitermate belangrijk om tot een passend advies qua verzekeringen en/of financiële producten te komen. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken