Garageverzekering

Als eigenaar van een garagebedrijf krijgt u te maken met verscheidene vormen van schade. Stel één van uw motorrijtuigen heeft schade veroorzaakt of er is iets gebeurt met een werknemer. Dan kunnen de kosten hoog oplopen. Daarom raden wij aan om een garageverzekering af te sluiten.

Wat is een garageverzekering?

Een garagebedrijf heeft te maken met specifieke bedrijfsrisico’s. Zelfs als uw personeel goed opgeleid is en volgens alle veiligheidsvoorschriften werkt, kan een ongeluk zo gebeuren. Een garageverzekering staat garant voor de financiële gevolgen. Alle garage- en autobedrijven mogen een garageverzekering afsluiten. Inclusief de daaraan gerelateerde bedrijven zoals een autoschadeherstelbedrijf of carrosseriebedrijf.

Wat dekt een garageverzekering?

Een garageverzekering bestaat uit twee onderdelen: motorrijtuigen en aansprakelijkheid. De aansprakelijkheid dekt de schade die u of uw medewerkers veroorzaakt, bijvoorbeeld aan  andere personen of spullen. De motorrijtuigen verzekering bestaat uit drie dekkingen: een schadeverzekering voor inzittenden, aansprakelijkheid voor motorrijtuigen en een verhaalsbijstandverzekering. Dit zijn aanvullende dekkingen.

Premie

De premie voor een garageverzekering is sterk afhankelijk van welke rubrieken u kiest. Daarnaast hangt het af van het aantal gemelde en soorten motorrijtuigen, de jaaromzet, het jaarloon en/of loon Werkloosheidswet voor franchise (ongevallen). Heeft u preventiemaatregelen genomen? Dan wordt dit meegenomen in de berekening van de premie.

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie ontvangen over de garageverzekering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een passende garageverzekering. Het is voordeliger om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken