Cybercrime

Cybercrime

Stelt u zich voor: al uw data ligt op straat, een werknemer verspreidt per ongeluk een virus in uw klantenbestand of uw website wordt door internetcriminelen vastgehouden. Heeft u wel eens nagedacht over de gevolgen van cybercrime binnen uw bedrijf? Bedrijven lopen steeds meer kans om slachtoffer te worden van cybercrime. Daarom is het belangrijk om u te verzekeren tegen de gevolgen van een hack of cyberaanval.

Cybercrime heeft grote gevolgen

Als internetcriminelen toeslaan, kan de schade hoog zijn. Helemaal als uw bedrijf belangrijke gegevens en informatie verwerkt, zoals BSN nummers of bankgegevens. Niet alleen zijn de financiële gevolgen groot, ook kunt u het vertrouwen van uw klanten kwijtraken. Een nachtmerriescenario voor een ondernemer.

Neem een cybercrime verzekering

Het is dus belangrijk om een cybercrime verzekering af te sluiten. Zo zijn de onverwachte gevolgen van internetcriminaliteit gedekt. De hoogte van uw premie hangt van verschillende zaken af, bijvoorbeeld van de maatregelen die uw bedrijf treft om cybercrime te voorkomen. Wij adviseren u graag over deze maatregelen en premie.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u analyseren, adviseren en verzekeren op het gebied van cybercrime. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken