Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

U heeft een reis geboekt. Heerlijk, vakantie! Het is handig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Misschien kunt u op het moment geen reden verzinnen waarom een annuleringsverzekering noodzakelijk is, maar het scheelt toch een hoop stress als er wél wat voor komt. Ook als u al op reis bent en deze moet afbreken door een onvoorziene gebeurtenis, is een annuleringsverzekering erg fijn om te hebben.

Wat dekt een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering dekt verschillende onvoorziene gebeurtenissen. Denk hierbij aan overlijden, ernstige ziekte of letsel van u of uw naaste familieleden. Ook bij echtscheiding of beëindiging van een vastgelegde relatie kunt u uw vakantie annuleren via de verzekering. Of stelt u zich voor dat uw auto, waarmee u op reis zou gaan kapot is, of als uw paspoort op dag van vertrek wordt gestolen. Een annuleringsverzekering dekt ook als u onverwacht een huurwoning krijgt toegewezen.

Een passende annuleringsverzekering

Bekijk goed welke annuleringsverzekering bij u past. Niet iedere verzekeraar vergoedt dezelfde zaken. Het is daarom handig om de polisvoorwaarden door te nemen en te bekijken wat bij uw situatie past. Wij helpen u daar graag bij.

Neem contact op

Over uw vakantie wilt u zich geen zorgen maken. Wij kijken graag mee welke annuleringsverzekering het beste bij uw situatie past. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken