Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Uw werknemer laat per ongeluk een grote bak verf over de vloer van uw klant vallen. Door een ongeluk op de werkvloer brengen je werknemers elkaar schade aan. Of er ontstaat schade door nalatig handelen. Dit zijn scenario’s die u als ondernemer niet wilt meemaken in uw zaak. Het is belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren, zodat de (financiële) gevolgen goed zijn gedekt. Neem daarom een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf.

Dit is de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Een aansprakelijkheidsverzekering voor een bedrijf dekt (im)materiele schade aan personen en zaken. Dit is schade die door of in het bedrijf wordt veroorzaakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus het is noodzakelijk om uw bedrijf goed te verzekeren. Misschien komen er per abuis milieuonvriendelijke stoffen vrij of laat uw werknemer een laptop vallen. Dit soort zaken zijn allemaal gedekt met een AVB.

Een passende premie

Weten wat u gaat betalen voor een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf? Voor elk bedrijf is de hoogte van de premie anders. Het bedrag wordt berekend over de omzet van uw zaak. Zo is de premie altijd passend voor uw situatie. Ook kunt u ervoor kiezen om een hoog eigen risico af te sluiten, zodat u korting krijgt op uw maandbedrag. Wat past het beste bij uw bedrijf?

Neem contact op

U wilt dat uw bedrijf goed verzekerd is. Wij kijken graag mee welke verzekering het beste bij uw bedrijf past. We adviseren u graag over bijvoorbeeld het afsluiten van een hoger eigen risico of extra dekking voor uw bedrijf. Het is voordelig om een volledig pakket bij ons af te sluiten. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij Munniksma, de Boer & Palali.

Maak direct een afspraak voor passend en persoonlijk advies

afspraak maken